preskoči na sadržaj

Osnovna škola bana Josipa Jelačića Zagreb

Popis udžbenika za šk. god. 2021./2022.
Priloženi dokumenti:
Popis udzbenika 2021.22.doc

Program Prevencije raka vrata maternice i drugih bolesti uzrokovanih HPV-om

Poštovani roditelji, 

provedba Programa "Prevencija raka vrata maternice i drugih bolesti uzrokovanih HPV-om" nastavlja se i u školskoj godini 2020./21. Partneri u provedbi Programa su Gradski ured za obrazovanje, Nastavni zavod za javno zdravstvo ,,Dr. Andrija Stampar", Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Hrvatski zavod za javno zdravstvo. 

U trenutačnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom COVID-19, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Grad Zagreb objavili su na svojim službenim web-stranicama digitalni newsletter koji je primarno namijenjen roditeljima učenika osmih razreda i roditeljima učenika srednjih škola.

Digitalni newsletter. koji ima kreativan i edukativan sadržaj s video izjavama stručnjaka, dostupan je na stranicama: https://mzo.gov.hr/vijesti/budi-mrak/3981  i http://https://www.zagreb.hr/newsletter-mrak/ I 62405 ?pregled1 

Roditelji mogu u nekoliko „klikova“, na jednom mjestu, dobiti sve potrebne informacije o HPV-u kao i o mogućnostima prevencije i cijepljenju svoje djece.

 

BRINI O SEBI, BUDI DOBRO, PROŽIVI COVID

Poštovani roditelji, 

u nastavku se nalazi brošura BRINI O SEBI - BUDI DOBRO - proŽIVI COVID i letak s telefonskim brojevima za psihološko savjetovanje mladih.

Brošura.pdf

Obavijest za roditelje

Poštovani roditelji, 

od ponedjeljka 21.12.2020. godine u našoj školi imamo zaposlenu još jednu stručnu suradnicu - psihologinju Jelenu Zadro. 

ISPRIČAVANJE IZOSTANAKA - SAMOIZOLACIJA

Poštovani roditelji, 

Lijepo molimo da nam, u slučaju izostanka učenika/ice radi samoizolacije, dostavite potvrdu obiteljskog liječnika o mjeri samoizolacije za učenika/icu.

Unaprijed zahvaljujemo, 

učitelji i ravnateljica

 

Kako biti podrška djetetu u nošenju sa strahom od potresa

Podrška nakon teškog događaja

Poštovani roditelji, 

 

u nastavku možete pronaći poveznicu gdje možete pronaći savjete za podršku nakon teškog događaja: 

 

https://skolazazivot.hr/wp-content/uploads/2020/03/Letak-za-roditelje-osnovno%C5%A1kolaca.pdf

Virtualno učenje

OČEKIVANJA OD RODITELJA ZA VRIJEME VIRTUALNE NASTAVE?

 

Raspored, organizacija i rutina - to su očekivanja od roditelja

 

Započeli smo nastavu u virtualnim učionicama. Vjerujem da pratite u medijima trenutno stanje i vjerojatno  se zajedno sa svojom djecom uvjerili da  postoje početne teškoće u održavanju sustava. Prvi tjedan virtualne nastave će sigurno biti stresan dok ne otkrijemo kako tehnologija funkcionira.  

Sigurno imate i  mnoga pitanja, baš kao i svi,  ali vas molimo za  strpljenje i razumijevanje u ovoj nesvakidašnjoj situaciji u kojoj smo se našli.

 

Nemojte brinuti  ako se  učenici nisu  odmah najbolje snašli,  možda im trenutno treba malo vaše pomoći, ali nitko ne  očekuje od vas da im budete učitelji.

Sigurno je da treba proći nekoliko dana da se i djeca i učitelji naviknu na novi način rada i sve će biti u redu.  Većinu zadataka i aktivnosti koje ćemo zadati u virtualnim učionicama vaša djeca mogu samostalno obavljati.  

 

Od vas očekujemo samo da svom djetetu pomognete stvoriti rutinu i poštivanje dogovorenog rasporeda rada.

Jako je važno da svaki učenik napravi svoj raspored rada, praćenja nastave uz pomoć učitelja i materijala koji će mu biti poslani i zatim samostalnog rada.

Molimo vas da ne radite ništa umjesto djeteta, neka dijete samo izvršava svoje zadatke.

Ako i pogriješe, to neće biti veliki problem jer djeca uče i preko svojih pogrešaka.

  

Iako nam još uvijek sustav pada i ne može se sve ostvariti prema našem planu i rasporedu, trebate znati da djeca nemaju obvezu biti cijelo vrijeme online.

 

Svi zadaci bit će postavljeni na razredne stranice i moći će se rješavati tijekom dana.

Osim toga učenici će od učitelja dobiti zadatke koje će trebati napraviti uz pomoć udžbenika i radne bilježnice. Zadatke mogu rješavati i u svojoj bilježnici, te poslikati što su napravili i poslati učiteljima.

Mogu postavljati pitanja učiteljima, a oni će nastojati čim prije odgovoriti  na njih.

 

Iako je za učenike organizirana nastava i na HRT 3 ( za učenike od 1. -4. razreda ) i na Sportskoj televiziji ( za učenike od 5. -8. razreda ) koju učenici slobodno mogu pratiti, n zbog različitih programa  svaki će učitelj organizirati nastavu na način kako je to najbolje za njegove učenike i javiti vam načine izvršavanja zadataka.

 

Nemojte uspoređivati način održavanja nastave na daljinu i pitati se zašto se načini razlikuju od učitelja do učitelja. Naši se načini poučavanja i inače razlikuju jer se svi prilagođavamo svom razredu.

 

Naposljetku, ovo je proces učenja za sve nas. Kako tjedan bude odmicao sve će biti svima puno jasnije i lakše.

Učitelji će se prilagođavati mogućnostima i možda će i mijenjati odabrane aplikacije za učenje kako bi učenicima olakšali učenje.

 

Molim vas da svojoj djeci ovu situaciju prikažete kao jedan izazov koji je pred njima.

Izazov u kojemu trebate pokazati odgovornost i zajedništvo.

 

Ovo je prilika i učenicima kojima je u razredu teško kontrolirati svoje ponašanje, svoju energiju i zaigranost ....  Sada mogu  sjedeći sami u svom domu, a opet zajedno sa svojim prijateljima u virtualnoj zbornici  pokazati  i ostvariti svoj maksimum. Treba se potruditi, naći snage za samokontrolu, prisiliti  da se odrade obveze, čak i ako učitelj ( ili roditelj ) nije cijelo vrijeme prisutan. U ovoj situaciji treba pronaći prednosti  koje nemaju  u razredu. Sada ih nitko ne ometa ... mogu raditi u tempu koji njima odgovara ... kombinirati pauze i rad ... samo je važno da zadatke odrade do kraja.  Učitelji će im maksimalno pomoći uputama i materijalima.

 

Vjerojatno ste čuli da u ova dva tjedna neće biti ocjenjivanja, no ukoliko ova situacija potraje, učitelji će osmisliti načine kako ćemo i vrednovati rad učenika u virtualnoj učionici.

Ono što je sigurno je to da će učitelji  prilagođavati svoje zadatke trenutnoj situaciji i neće od učenika  tražiti opširno poznavanje sadržaja kao u pravoj učionici.

 

Hvala Vam na strpljenju, razumijevanju i suradnji!

OBAVIJEST ZA RODITELJE UČENIKA IZ INFEKTIVNE KLINIKE DR. FRANA MIHALJEVIĆA

Poštovani roditelji,

Zbog velikog broja upita roditelja upućenih Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ prenosimo vam njihovu obavijest u cijelosti:

Poštovani,

U Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", ne postoji epidemiolog koji je zadužen za pregledavanje djece niti se rade testovi na novi koronavirus u zdravih osoba jer su u osoba koje nemaju simptome testovi negativni.
Molim Vas da ovu informaciju podijelite s ravnateljima škola, obzirom da imamo dosta upita od strane roditelja koji su dobili informaciju da se ovi pregledi i testovi obavljaju u Klinici za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević", Zagreb.

Unaprijed zahvaljujem.

S poštovanjem,

prof.dr.sc. Alemka Markotić, dr.med.
Ravnateljica
Klinika za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević"

Obavijest za roditelje - Koronavirus i mjere prevencije

Poštovani roditelji,

sukladno uputi Ministarstva znanosti i obrazovanja te po preporuci Ministarstva zdravstva, a vodeći računa o sigurnosti učenika i učitelja, ovim putem upućujemo Vas da informacije o koronavirusu (2019-nCoV) i mjerama prevencije možete pronaći na stranicama  https://zdravlje.gov.hr/corona-virus-i-mjere-prevencije/4952.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u suradnji sa ostalim nadležnim Ministarstvima prati situaciju i na vrijeme ćemo vas obavještavati o eventualnim novim preporukama.

Roditelji, oprez!

Zbog novog izazova  koji  se širi aplikacijom Tik Tokom djeca iz cijelog svijeta završavaju u bolnicama.

Tik Tok je jedna od najpopularnijih aplikacija na svijetu danas, a dolazi  iz Kine.                                  Postala je mega popularna  zbog  sadržaja koji nudi, a to je da ljudi iz cijelog svijeta objavljuju kratke videe  sa zabavnim  video sadržajima,  sa smiješnim skečevima, na temu glazbe, plesa, sporta, kuhanja, kućnih ljubimaca i slično.  Svatko može snimiti video i objaviti ga i na taj način se izraziti i privući publiku.

Na žalost na istoj aplikaciji često se mogu pronaći i vrlo neprimjereni sadržaji poput ovog koji sada kruži svijetom, pa tako i Hrvatskom.

Opasna igra, koju engleski govornici nazivaju 'Skull-Breaker Challenge'  krenula je na svoj put oko svijeta iz Južne Amerike.  Mi bismo je slobodno mogli nazvati  IZAZOVOM SLOMLJENE LUBANJE, jer mladi sa svih strana svijeta riskiraju glavu  (i to doslovce) da bi snimili i objavili svoj video sa izazovom .

O čemu se radi ?

Tri osobe -   stanu jedna do druge i gledaju u kameru. One dvije s lijeva i s desna poskoče istovremeno, a za njima skoči i osoba u sredini. Dok je u zraku, drugo dvoje podmeće joj noge kako bi osoba u sredini izgubila ravnotežu i pala na tlo.                                                                           Lupi li pritom glavom, to bolje za snimku na Tik Toku.  Problem je da ta neobuzdana tinejdžerska zabava odnosi i prve žrtve. Izvještaji o frakturama, potresima mozgova i podljevima stižu sa svih strana.

Roditelji i učitelji  trebaju djeci objasniti da nije riječ o igri nego o napadu', inzistira psihijatrica Jodi Gold. 'To je oblik kibernetskog maltretiranja i to se apsolutno mora spriječiti!'

Osim u virtualnom svijetu, opasnosti za djecu vrebaju i u stvarnom svijetu. Djeca se na svašta daju nagovoriti ….

MOLIMO RODITELJE  da s djecom razgovaraju da nepromišljeno ne  prihvaćaju prijedloge koje će im iznijeti bilo vršnjaci, bilo odrasle osobe na koje će naići u svojoj sredini – na putu do i u blizini škole .

STARO PRAVILO I DALJE VRIJEDI  – ne razgovarati s nepoznatim osobama, ne prihvaćati pozive da idu nekuda s nepoznatim osobama, a poznatim vršnjacima znati reći NE – ako im je prijedlog neprimjeren i opasan. 

Ako primijete bilo što neprihvatljivo  treba izvijestiti roditelje i učitelje u školi.

Stručna služba škole

Poziv na tribinu_Tajne dobre komunikacije između roditelja i djece

 

Poštovani roditelji,

kako bismo uspješno pratili izazove užurbane svakodnevnice te ostvarili dobre odnose, od velike je važnosti steći dobre komunikacijske vještine. Uspješna komunikacija temelj je poslovnih, prijateljskih i obiteljskih odnosa pa tako i – roditeljstva. Uspješno roditeljstvo, između ostalog, podrazumijeva i kvalitetnu komunikaciju između odraslih i djeteta. Kroz komunikaciju s roditeljima dijete postupno gradi sliku svijeta, odnosa u svojoj obitelji, ali i sebe kao osobe. Imajući to u vidu, iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na tribinu „Tajne dobre komunikacije između roditelja i djece“, na kojoj će biti prezentirani savjeti za uspješnu komunikaciju s adolescentima te pregled vještina verbalne i neverbalne komunikacije potrebnih za dobre odnose. Tribina je namijenjena roditeljima, a organizira je Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji sa Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba.

Tribina „Tajne dobre komunikacije između roditelja i djece“ održat će se u ponedjeljak, 16. ožujka 2020. godine, s početkom u 18 sati u Centru za mlade, Heinzelova ulica 62a, a vodit će je mr. Snježana Šalamon, dipl. socijalna radnica.

 

Preporuke Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“

Preporuke Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ za zdravstvene voditelje dječjih vrtića i škole na području grada Zagreba

 

Nastavno na općenite zdravstvene preporuke, a s obzirom da su djeca jedna od osjetljivijih skupina građana, želimo naglasiti da nije zabranjen boravak na otvorenom prostoru. Zbog prekoračenih vrijednosti lebdećih čestica, koje su uobičajene za ovo doba godine, date su preventivne preporuke za smanjenje eventualnih rizika po zdravlje. Preporučuje se izbjegavanje dugotrajnijeg boravka na otvorenom.

Zdravstvene preventivne preporuke izdaju se i u slučajevima povišenih vrijednosti UV indeksa, niskih i visokih temperatura zraka, nepovoljnih biometeoroloških prilika te povišenih koncentracija alergene peludi u zraku u svrhu informiranja građana, kako bi svoje dnevne aktivnosti prilagodili trenutnim uvjetima okoliša.

U slučaju potrebe za dodatnim postupanjem, upute se objavljuju na mrežnim stranicama Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ (www.stampar.hr) i Grada Zagreba (www.zagreb.hr).

 

16.1.2020.

Predavanje „Uloga roditelja u djetetovu učenju“

Zagreb, 15. siječnja 2020.

 

Dragi roditelji,

s obzirom na to da su školske obaveze jedan od prvih razvojnih zadataka kojima djeca potvrđuju vlastitu sposobnost, od velike je važnosti da ih vi kao roditelji pravovremeno upoznate i pripremite za ovu životnu promjenu. Osim pripreme odgovarajuće radne sredine, osobito je važno da ih se pravilnim odgojem i savjetima motivira za daljnje uspjehe, što uključuje postavljanje realnih očekivanja, slušanje s razumijevanjem i pružanje podrške kada naiđe problem. Imajući u vidu važnost roditelja u djetetovom odrastanju i sazrijevanju, iznimno nam je zadovoljstvo pozvati vas na predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“. Predavanje je namijenjeno prvenstveno roditeljima učenika od 1. do 4. razreda osnovnih škola, a organiziraju ga Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo i Gradskim uredom za obrazovanje Grada Zagreba.

 

Predavanje „Uloga roditelja u djetetovu učenju“ održat će se

 u srijedu, 22. siječnja 2020. godine, s početkom u 18.00 sati

u Centru za zdravlje mladih, Heinzelova ulica 62a.

 

Predavanje na temu „Uloga roditelja u djetetovom učenju“ održat će mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ poduzima sve u svrhu poboljšanja kvalitete života u zajednici u kojoj djeluje, posvećujući pozornost aktivnostima iz područja društveno odgovornog poslovanja, što uključuje brojne edukacije i predavanja.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Podsjetnik

PODSJEDNIK

povodom predstojećih blagdana kada je veća uporaba pirotehničkih sredstava (sredstva za stvaranje svjetlosnih, dimnih ili zvučnih efekata), policija podsjeća na poštivanje odredbi Zakona o eksplozivnim tvarima te proizvodnji i prometu oružja. Prema Zakonu, pirotehnička sredstava su razvrstana u osam kategorija, a za građane su najvažnije prve tri: F1 (u ograničenim prostorima), F2 i F3 (za vanjsku uporabu).

Uporaba pirotehničkih sredstava F1 kategorije dozvoljena je građanima starijim od 14 godina, a uporaba pirotehničkih sredstava F2 i F3 kategorije dozvoljena je građanima starijim od 18 godina u razdoblju od 27. prosinca do 1. siječnja.

Za uporabu pirotehničkih sredstava F1, F2 i F3 kategorije kazne mogu biti od 1.000,00 do 15.000,00 kn.

Obavijest roditeljima o nadoknadi nastavnih dana

Poštovani roditelji,

Stigla je suglasnost od Ministarstva znanosti i obrazovanje za produljenje nastavne godine i odstupanje od rokova utvrđenih Odlukom vezano uz trajanje odmora učenika prema prijedlogu Gradskog ureda za obrazovanje.

Raspored nadoknade nastave je:

Nadoknada za:

Datum nadoknade:

21.10. ponedjeljak

23.12.

29.10. utorak

7.1.

6.11. srijeda

8.1.

15.11. petak

9.1.

19.11. utorak

10.1.

20.11. srijeda

11.1. subota

21.11. četvrtak

14.4.

22.11. petak

15.4.

25.11. ponedjeljak

16.4.

26.11. utorak

17.4.

27.11. srijeda

18.4. subota

28.11. četvrtak

13.6. subota

29.11. petak

18.6.

2.12. ponedjeljak

19.6.

SVE UPUTE VEZANE UZ NADOKNADE RAZREDNICI ĆE SLATI RODITELJIMA PUTEM MAILA I BIT ĆE OBJAVLJENE NA MREŽNIM STRANICAMA ŠKOLE.

 

Obavijest o plaćanju rada učitelja u programu produženog boravka te sudjelovanja roditelja u plaćanju programa boravka za vrijeme štrajka

Iz Gradskog ureda za obrazovanje zaprimili smo dopis kojim je dana uputa u svezi plaćanja rada učitelja produženog boravka za vrijeme štrajka te sudjelovanja roditelja u plaćanju programa produženog boravku.

Prema navedenom, roditelji nemaju pravo na umanjenje iznosa sudjelovanja u cijeni programa produženog boravka za dane kada učenici nisu dolazili u školu zbog štrajka.

U nastavku Vam donosimo presliku dopisa:

Priloženi dokumenti:
Dopis.pdf

Zamolba za izostanak s nastave
Zahtjev za ispis iz izbornog predmeta
Službena ispričnica za izostanak s nastave
Upisnica u osnovnu školu
Priručnik Zagreb za zdravlje mladih

Priloženi dokumenti:
04 grada.pdf

Brošura za roditelje

Priloženi dokumenti:
Brosura za roditelje.pdf

RJEŠAVANJE PROBLEMA U ŠKOLI

Škola je odgojna i obrazovna ustanova koja je uključena u rješavanje učeničkih problema koje mogu imati u Školi, ali ponekad i izvan nje. Rješavanje problema nužno se obavlja u suradnji s roditeljima. Suradnja predstavlja zajedničko djelovanje i pregovaranje koje je usmjereno prema nalaženju rješenja, odnosno novog, zajedničkog polazišta. Suradnja ne postoji kada su glasovi povišeni, a ljudi uzbuđeni i ljuti. Ona također ne postoji kada se ljudi povuku, postanu pasivni ili se učestalo vraćaju na prijašnje probleme.  Nasuprot tome, suradnja postoji kada je prisutno poštovanje koje se očituje u slušanju, želji za razumijevanjem, prihvaćanju promjena,  razvoja. Međusobna suradnja škole i obitelji pospješuje odgoj i obrazovanje, ima pozitivan utjecaj na školski uspjeh djeteta, ali i na njegovo cjelokupno ponašanje.

Koji su to problemi koje učenik može imati?

 • problem u učenju i svladavanju nastavnih sadržaja
 • problem u odnosu s drugim učenicima (svađe, razni oblici nasilja, otuđivanje imovine)
 • problem u odnosu učitelja prema učeniku (bilo u komunikaciji, bilo u ocjenjivanju)
 • problem u odnosu drugih djelatnika škole prema učeniku
 • problem vezan za pitanja izvan Škole (financije, odnosi u obitelji, odnosi s vršnjacima izvan Škole i sl.)

Kod rješavanja bilo kojeg problema učenik i njegovi roditelji dužni su se pridržavati sljedećeg postupka:

 1. Ako učenik i roditelj imaju problema s pojedinim predmetnim učiteljem, savjetujemo da se prvo jave tom učitelju na njegovim informacijama i s njim pokušaju riješiti problem.
 2. Ako ne mogu riješiti s predmetnim profesorom, o problemu učenik ili roditelj trebaju obavijestiti razrednika i zatražiti pomoć.
 3. Ako razrednik ne može riješiti problem ili ga nije riješio u dogledno vrijeme, učenik i njegovi roditelji obraćaju se stručnoj službi Škole.
 4. Ako pedagog Škole ne može riješiti problem ili ga nije riješio u dogledno vrijeme, učenik i njegovi roditelji obraćaju se ravnatelju Škole.
 5. Ako ravnatelj Škole ne može riješiti problem ili ga nije riješio u dogledno vrijeme, učenik i njegovi roditelji obraćaju se Prosvjetnoj inspekciji ili drugim nadležnim tijelima Ministarstva znanosti i obrazovanja.

DODATNI SAVJETI:

 1. Radi sigurnosti sve djece molimo roditelje da ne ulaze sami u školu, već da se pri ulasku u školu OBAVEZNO jave dežurnom učitelju ili spremačici na ulazu.
 2. Roditelje pozivamo na suradnju i primjerenu komunikaciju i ponašanje. Svojim primjerom trebamo pokazati djeci da se problemi mogu rješavati na pristojan i civilizirani način, bez vikanja i svađanja.
 3. Na razgovor sa djelatnicima škole roditelji trebaju doći u predviđeno vrijeme informacija ili prema unaprijed dogovorenom terminu – poštivati radno vrijeme svih službi u školi.
 4. Roditelji trebaju redovito dolaziti na informacije i roditeljske sastanke. Iako su uvedeni e-dnevnici i roditelji vide ocjene, važno je doći na roditeljske sastanke i barem 2-3 puta u školskoj godini na informacije, a ako dijete ima teškoća u učenju ili ponašanju predlažemo dolaske 1x mjesečno kako bi zajedničkim snagama riješili probleme. Također vas pozivamo na suradnju sa predmetnim profesorima i dolazak na njihov otvoreni sat.
 5. Roditelj treba pravovremeno opravdati izostanke svog djeteta: U roku od dva dana roditelj treba obavijestiti razrednika o razlozima izostanka djeteta iz škole. Opravdan i planiran izostanak djeteta s nastave (npr. radi pregleda, kontrole, nastupa, natjecanja i sl.) unaprijed treba najaviti razredniku.
 6. Škola ne može odgovarati za izgubljene ili nestale vrijedne stvari koje učenici nose u školu. Nakit, mobitele, računala i sl. učenici nose u školu na vlastitu odgovornost i odgovornost roditelja.
 7. Roditelje pozivamo da redovno podmiruju svoja novčana dugovanja prema školi – mliječni obrok, boravak, terenske nastave i sl.

Sva vaša pitanja i prijedloge možete poslati putem e-maila na adresu škole:

ured@os-bana-jjelacica-zg.skole.hr

Ravnateljica i stručna služba škole 

Logo

 
E-dnevnik
 
Raspored zvona
             
Prijepodne:
  1.  
  08.00-08.40  
 2.
 08.45-09.25 
 3.
 09.35-10.15
 4.
 10.25-11.05
 5.
 11.10-11.50
 6.
 11.55-12.35
 7.
 12.40-13.20
Poslijepodne:
0. 13.15-13.55
 1.
 14.00-14.40
 2.
 14.45-15.25
 3.
 15.35-16.15
 4.
 16.25-17.05
 5.
 17.10-17.50
 6.
 17.55-18.35
 
Školska kuhinja

 

Prehrana od 13. do 17. 9. '21. 

 

Priloženi dokumenti:
Jelovnik- 9- 21 doc [13247].docx

 
Školski autobus

Raspored vožnje organiziranog školskog prijevoza

ŠK. god. 2021./2022.

 

 
Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 2. 2017.

Ukupno: 429305
Ovaj mjesec: 5877
Ovaj tjedan: 1382
Danas: 219
 
 > Kutak za roditelje
CMS za škole logo
Osnovna škola bana Josipa Jelačića Zagreb / Podgradski odvojak 1, HR-10000 Zagreb / os-bana-jjelacica-zg.skole.hr / ured@os-bana-jjelacica-zg.skole.hr
preskoči na navigaciju